Vă vom sfătui:     be6dd19d5713db197074145991b91e74.svg +420 461 724 460 (eng)      efe48043b83ff6db45363a7c5d3e7702.svg info@stepar.ro

Despre companie

Istoria companiei noastre

ŠTĚPAŘ s.r.o este o companie familială care activează în domeniul producției și al vânzării de truse de prim ajutor și de dispozitive medicale încă din anul 1990. Punem accent pe nevoile specifice ale fiecărui client, și încercăm să le satisfacem la maximum. Trusele noastre de prim ajutor sunt dotate cu componente de înaltă calitate, cu o dată lungă de expirare și cu ambalaje de cea mai bună calitate. Compania noastră comercializează produse către furnizorii en gros, care la rândul lor aprovizionează farmaciile din toată țara.

Sortimentul nostru

Suntem unul dintre primii producători de truse de prim ajutor intrate acum în dotarea tradițională a autoturismelor, gospodăriilor și unităților de producție din Republica Cehă. În sortimentul nostru veți găsi o gamă largă de truse de prim ajutor care își găsesc utilitatea în locuințe, birouri, hale de producție, mașini, precum și în drumeții sau în diverse activități în aer liber.

Ne-am specializat, de asemenea, în vânzarea unei game de produse pentru terapii de recuperare medicală, masaj și wellness. Puteți alege mingi pentru gimnastica medicală, împachetări cu nămol de turbă, materiale terapeutice, uleiuri de masaj, produse de balneoterapie și multe altele.

30 de ani pe piata

Suntem pe piata din 1990

Achiziție pe factură

Pentru instituțiile guvernamentale și pentru clienții fideli

Transport gratuit

Pentru comenzi de peste 1000 lei

Totul în stoc

Suntem un producător direct, comenzile se expediază imediat

Valabilitate maximă

Trusele de prim ajutor au cel mai lung termen de valabilitate posibil.

Respectăm legislația

Produsele noastre respectă cele mai noi standarde legale în vigoare